Er du træt af, at det altid er de samme farver, du bruger, når du skal lægge ny neglelak, så prøv noget nyt og kast dig ud i at lave nailart. Med nailart skal du ikke længere nøjes med bare at have de samme ensfarvede negle, men i stedet kan du skabe smukke kreationer på dine negl, der helt sikkert vil få dine negle til at skille sig ud.

Der findes mange forskellige typer nailart, du kan kreere, og du vil helt sikkert kunne finde en type nailart, der passer helt perfekt til dig og din stil. De forskellige designs kan du lave i lige nøjagtig de farver, du ønsker, for at skabe præcis det udtryk og de smukke negle, du drømmer om.

Stamping eller babyboomer – hvilken nailart skal du lave?

Hvis du vil kaste dig ud i at lave nailart, kan du enten kreere dine egne looks, hvor du selv tegner fine mønstre på din negle med tynde liners, som du kan tegne enhver lille detalje med.

Du kan også trykke flotte mønstre på dine negle med Stamping-metoden. Her har du en plade med mønstre, hvor du lægger neglelag henover og med en stamper kan overføre mønsteret fra pladen til neglen – smart!

Er du mere til et naturligt udtryk på dine negle, kan du købe svampe og flydende latex, som er det eneste ud over neglelak, du skal bruge, hvis du vil lave Babyboomer – et feminint og naturligt look, hvor du med en svamp laver en smuk gradient på neglen, der fader fra én farve over i en anden. Der er mange muligheder med nailart, og du kan selv skabe helt nye designs og looks, som kun du har på dine negle, og som med garanti vil høste mange komplimenter.