Hvis du har et rengøringsfirma eller måske et firma med store lokaler, der skal støvsuges, så er en investering i professionelle og holdbare industristøvsugere en rigtig god idé. Med industristøvsugere er du sikker på at få et flot og ensartet resultat hver gang. Hos Nowas forhandler vi flere typer industristøvsugere og der er med garanti en støvsuger hos os, der opfylder alle dine krav.

Anerkendte mærker

Hos Nowas kender vi kvalitet, og derfor forhandler vi også udelukkende kvalitetstjekkede og anerkendte mærker såsom Makita, Ronda og den velkendte NILFISK. Vi vælger at forhandle disse populære mærker, da vi går op i at levere produkter, som er af den højeste kvalitet, som vores kunder kan få glæde af i lang tid fremover. Vores støvsugere findes i mange forskkelige størrelser helt fra små robotstøvsugere, der klarer støvsugningen helt automatisk og op til de helt store NILFISK støvsugere, der kan rumme op til 50 liter. Ligegyldigt om du har en lille eller stor virksomhed, der skal støvsuges, så har vi industristøvsugeren, der passer til dine behov.

En investering i helbredet

Ved at investere i ordentligt rengøringsudstyr, så investerer du også i sundhed for dig selv og dem omkring dig. Når man får gjort rent hyppigt, sænker man risikoen for sygdom og infektioner. I vores sortiment finder du støvsugere, der både kan bruges til våd- og tørstøvsugning. Skru op for trivslen på din arbejdsplads med den helt rette industristøvsuger.

En verden af rengøringsprodukter

Mangler du andre rengøringsting til din virksomhed, såsom gulvvaskemaskiner, håndsprit, udstyr til vinduespudsning eller noget helt andet, så finder du alt, hvad du skal bruge samlet ét sted hos Nowas. Gå på opdagelse på vores hjemmeside allerede i dag og gør rengøringen nemmere for dig selv med det rette udstyr.