Hvis du igen i år står i en kattepine, fordi din kæreste ikke ønsker sig andet end kærlighed og gode oplevelser, må vi nok desværre advare dig om, at denne gang heller ikke bliver sidste gang. Til gengæld kommer vi her med 3 gode på bud, hvad du i stedet kan købe, hvis du står uden idé.

Stel og porcelæn fra mærkebrands

Og det er meget vigtigt, at det er fra mærkebrands, ellers har det ingen værdi. Ikke at der nødvendigvis er den store forskel rent visuelt på noget fra IKEA og Royal Copenhagen, men lad dig ikke narre. Hun kan spore det på flere kilometers afstand. Find eksempelvis noget lækkert stel eller udstyr fra Eva Trio, som også er et godt danske kvalitetsmærke. Det vil hun sætte pris på, og samtidig kan du også nyde godt af det praktiske udstyr derhjemme.

En ring

Jo mere personlig gaven er, jo bedre er det oftest. Det største problem i dette tilfælde bliver at finde den rigtige fingerstørrelse, men her kan du bare tage en ring af hendes med til forhandleren, og så vil han finde den rigtige størrelse. Bare pas på, at hun ikke tænker, at du lader op til at fri til hende.

En god madoplevelse

Vi snakker ikke de der fesne 300 kroners brunch ta’ selv. Inviter hende ud på en restaurant af ordentlig kvalitet og sig, at hun kan få lige, hvad hun vil have. Du kan her tænke smart og vælge din egen foretrukne restaurant, og så får du slået to fluer med et smæk. Held og lykke.