Hvis du ønsker at give din hest de bedste forudsætninger for at leve et sikkert og trygt liv i din stald, så kan du med fordel investere i staldvinduer i plast eller stål fra Staldinventar.dk. Vi har vores eget værksted, hvor vi kan skræddersy en sikker løsning til dig i form af robuste staldvinduer i høj kvalitet. Hør mere om dine muligheder ved at kontakte os allerede i dag.

Et sikkert staldmiljø

Et af de vigtigste komponenter i en stald er vinduerne. Vinduer sørger for ventilation og frisk luft, og bidrager til et sundt indeklima til dine heste både i den kolde vinter og de varme sommermåneder. Du kan vælge om dine staldvinduer skal være af plast eller stål, samt hvor meget de skal kunne åbne op. Skal de kunne åbne helt op, så din hest kan kigge ud, eller skal være forseglede eller måske kunne stå på klem? Ligegyldigt hvad dine krav er til staldvinduers funktionalitet, så kan vi ordne det hos Staldinventar.dk.

Skru op for sikkerheden

Med staldvinduer i plast eller stål fra Staldinventar.dk kan du skrue op for sikkerheden i din stald. Alle vores vinduer leveres med de anerkendte snaplåse, som er kendt for deres slidstærke robusthed. Alle vores vinduer kan åbnes udefra, hvilket også er en sikkerhedsforanstaltning. Skulle uheldet være ude og kommer din hest til at smadre glasset i vinduet, så er der også tænkt over det. Glasset i vores vinduer er lavet af hærdet glas, hvilket betyder de går i tusindvis af små stykker fremfor flere store stykker, som din hest nemmere kan komme til at skære sig på. Ring til os hos Staldinventar.dk allerede i dag og få skræddersyede staldvinduer i enten plast eller stål leveret direkte til din dør.