Hvis du hader at kende dit skema flere måneder ud i fremtiden og ofte kører sur i rutiner, så kan et job som ufaglært vikar give dig arbejdsglæden tilbage. Et job som ufaglært vikar er til dig, som ønsker et job med masser af udfordringer og fleksibilitet. Kontakt Vikar Service allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at blive ufaglært vikar.

Jobtryghed og fleksibilitet

Ofte kan man godt blive lidt skræmt af ordet fleksibilitet ved siden af ord såsom vikar. Men du skal ikke være bekymret for at stå uden arbejde, når du bliver vikar hos os. Vi arbejder hårdt for at du altid har mulighed for at være beskæftiget i det omfang, som du har lyst til. Når du er ude i dine vikarjobs får du naturligvis også et nyt netværk, som du kan bruge til at skaffe dig et permanent job et sted i fremtiden, hvis du ønsker det. Derudover så sørger vi for at du kommer ud på arbejdspladser, som du svinger godt med.

Vær i kontrol

Med et job som ufaglært vikar bestemmer du over din egen tid. Derudover så får du også nye færdigheder, som du kan skrive på CV’et, og som gør dig mere attraktiv over for fremtidige arbejdsgivere. Som ufaglært vikar lærer du især at være omstillingsparat, at tage ansvar og at suge til dig. Et job som ufaglært vikar kan også være en fantastisk måde at smage på forskellige jobs og se, hvad du passer bedst til.

Find arbejde allerede i dag

Hvis du er nysgerrig omkring hvad et vikarjob kan tilbyde dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Vikar Service. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder som fremtidig ufaglært vikar.