Når man træner kan det være svært at vide, om man gør det rigtigt og indimellem kan det derfor også være svært at holde gejsten oppe. Det kan du hjælpe folk med, hvis du tager en personlig træner uddannelse. Her lærer du nemlig hvordan man giver motivationen et boost, hvordan man træner smart og på en givende måde, hvordan man tager højde for folks forskeligheder og meget andet. Det er en uddannelse, der klæder dig på til et arbejde som personlig træner i både fitnesscentre, sportsklubber og i en selvstædig praksis. Du kan tage uddannelsen til personlig træner ved Trænker Akademiet, som er en af DKs førende inden for dette felt, så du er sikret en god start på jobbet.

5 gode grunde til at vælge Trænker Akademiet til din uddannelse

  1. De har uddannet trænere til både Fitness World, SATS, DBU og FC Midtjylland, så de ved hvad de laver.
  2. De har uddannet selvstændige trænere, som i dag arbejder som personlig træner på fuldtid.
  3. Med et job som personlig træner tjener du i gennemsnit mellem 200kr og 600kr i timen.
  4. Hos Træner Akademiet hjælper de dig videre efter du har afsluttet din uddannelse, uanset om det er som selvstændig eller lønmodtager.
  5. De er hele tiden opdaterede på hvad, der sker i branchen, så du får den nyeste og nødvendige viden.

Hvordan foregår uddannelsen til personlig træner?

Uddannelsen er delt op i moduler, så du kan fokusere på alle de nødvendige elementer og for alle tingene med. Første modul er EREPS Level 3, hvor du bliver certificeret fitnessinstruktør, hvor du både træner, lærer om kommunikation, motivation og service. Næste modul er EREPS level 4, hvor du bliver personlig træner. Her er der fokus på træningsforløb og klienternes egne mål, programlægning, livstilsfaktorer og meget andet. Læs mere og tilmeld dig på deres website.