Vi kender alle sammen de lange eftermiddage, hvor frokostpausen er afsluttet for længst, men der stadig er mange timer til fyraften. Den lille sult sniger sig ind på én, og ofte virker det nemmeste og hurtigste valg til at være kaffe, cola eller kage. Med frisk frugt fra Firma-frugt.dk gør du det nemmere for dine medarbejdere at tage et sundt valg.

Når man mangler en hurtig snack, er frugt det oplagte valg. Frugt indeholder sundt og naturligt sukker, som booster koncentrationsevnen og løfter blodsukkeret. Men de færreste går rundt med en frugtkurv i lommen – og ærligt talt, så er frugt ikke det nemmeste at transportere.

Stødte æbler, bløde bananer og lunkne pærer. Det er ofte resultater, når man forsøger at følge anbefalingen om seks stykker frugt og grønt, mens hverdagen er travl og hektisk. De problemer undgår du med en frugtordning.

En ordning fra Firma-frugt.dk garanterer frugtens friskhed, og at den er blevet håndteret korrekt fra den blev plukket til den står på dit kontor. Du kan altså forvente lækker og frisk frugt med hver eneste levering.

Sammensæt en kurv efter dine behov

Det er nemt at undgå madspild, når du bestiller en frugtkurv fra Firma-frugt.dk. Du kan blot vælge lige præcis den mængde og type frugt, du har brug for. Er du i tvivl om, hvad dine medarbejdere foretrækker, kan du starte med en blandet kurv.

Efterhånden kan du lægge mærke til, hvilke frugter der bliver snuppet først, og hvilke, der bliver efterladt. Herefter kan du bestille flere af favoritterne og fravælge de mindre populære frugter.

Du kan også vælge at kurvene skal være 100 % økologiske. Det er et oplagt valg, hvis din virksomhed i forvejen er meget miljøbevidst. Desuden viser det, at du bekymrer dig om både dine medarbejdere og miljøet.