Der er rigtig mange af os, der er hoppet med på do-it-yourself bølgen, eller DIY, som den også kaldes. Denne går nemlig i god tråd med den grønne tankegang, der også vinder ind. Med denne er det blevet klart, at vi bør blive bedre til blandt andet at genbruge frem for at købe nyt, og derfor er der også flere, der kaster sig ud i nogle projekter, hvor de fornyer for eksempel gamle møbler, så de kommer til at passe ind i den nuværende og moderne måde, som vi indretter os på i vores hjem.

Sådan skaber du et næsten vedligeholdelsesfrit plankebord


Og det er også noget, der gælder de mange forskellige belægninger, vi har i hjemmet. Disse er nemlig ofte udsat for masser af slid, og derfor vil de med tiden komme til at se både triste og kedelige ud. Heldigvis er det noget, der både hurtigt og nemt kan ordnes, hvis blot du tager et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med klar epoxy resin.
Her er der tale om et produkt, der anvendes for eksempel til udfyldning af revner og knaster. Og derfor er det særligt anvendt på plankeborde, som er blevet meget populære at have i de danske hjem.
Den klare expoxy resin er nemlig yderst holdbar, og så er den nem at vedligeholde, og derfor er den ideel til for eksempel et spisebord, der hver dag bliver udsat for alverdens ting og sager i hverdagen.

Kun din fantasi sætter grænser

Dog er der med en omgang klar epoxy resin også mulighed for at lave for eksempel kunstværker eller andre former for skulpturelle projekter som for eksempel smykker af klar epoxy resin og meget andet. Dermed er der masser af muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge det til.