Vi har formentlig alle været i den uheldige situation, hvor nøglerne har forputtet sig et uønsket sted. Glemte nøgler og store nøglebundt kan nogle gange være med til at gøre en stresset hverdag endnu mere hektisk – eller blive et bump på vejen på en god dag.

Det er der heldigvis en kur mod – og den er tilgængelig både i store virksomheder og i hjemmet. Kodelåse er en kur mod glemsomme hjerner og store nøglebundt. Med kodelåsene kan du bestemme en 6-cifret kode, som du let og enkelt kan lave efter eget ønske.

Koden kan du dele med resten af husholdningen eller virksomheden. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket din nøgle for at fortsætte med dagens gøremål.

En sikkerhedsløsning med særegnede funktioner

Yderligere stiller kodelåsene en ekstra sikkerhed. Du behøver ikke længere overdrage nøgler til dine børn eller medarbejdere. Dermed slipper du med frygten for, at de måske bliver tabt eller forlagt et forkert sted. 

Kodelåsene har over 100 funktioner, så du kan tilpasse dem dine behov. Du kan blandt andet kode låsen, så den kontant er åben, eller du kan spærre alle koder. Du kan med andre ord installere lige de funktioner, der fungerer for dig, din virksomhed og dit hjem.

Med en kodelås kan du, dit hjem og din virksomhed føle jer sikre, når I forlader stedet. Samtidig kan I føle jer sikre, når I befinder jer på stedet. Følelsen af tryghed er vigtig for at skabe god arbejdsmoral på arbejdspladsen, og hygge og samvær i hjemmet.

Find din kodelås allerede i dag, og modtag yderligere vejledning fra eksperter.