Mangler du en nem og flot måde, du kan fremvise dine plakater og store print på? De store plakater kommer bedst til deres ret, hvis de kommer i en ramme, der kan fremhæve dem – især hvis du vælger en ramme i en farve, der matcher plakatens nuancer. Men måske har du mange plakater, du gerne vil vise frem, og så er det besværligt med almindelige rammer, der kræver en del for at kunne skifte billedet deri ud. Heldigvis kan man få plakatrammer, der er udstyret med et smart og funktionelt klik-system, der gør det utroligt nemt at udskifte plakater, når først du har hængt rammen op.

Er du butiksejer, er denne løsning også smart til dig, da det også gør det nemt for dig at udskifte til månedens nye varer og tilbud – helt uden besvær.

Plakatrammer til ethvert behov

Plakatrammerne fås i mange forskellige størrelser – alt fra A5 til A0, samt derimellem størrelser som 50cm X 70cm eller 70cm X 100cm eller 70cm X 200cm. Det er nemt at sortere i udvalget, du vælger blot kategorien, der hedder det samme som din plakatstørrelse, så får du nemlig vist samtlige af de rammer, som de har i den størrelse. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over de forskellige muligheder. Til butiksejeren findes der også plakatrammer, der har en vandafvisende skumliste i kanten, så de kan klare det danske vind og vejr, eller eksempelvis skilterammer med en sikkerhedskant, der kun kan åbnes med en nøgle. Derudover kan du også finde rammer med LED lys, der virkelig fremhæver dit budskab, samt rammer, der har ophæng til vinduer og som passer perfekt til udstillingsvinduet.

Du kan finde disse slags rammer og mange flere hos globifix.com, der leverer til hele Danmark og Europa.