Plantesten, planteparketter, skarpkantede kantblokke, slåede kantblokke og fasede kantblokke. Hos Skagen Beton er sortimentet stort, når det kommer til blokke og sten til opbygningen af din støttemur. Den rigtige støttemur kan være afgørende i dit byggeprojekt, hvis du står overfor eksempelvis skrånende arealer. Det hele skal gerne stå snorlige, så du opnår det bedste resultat til slut.

Skagen Beton blev grundlagt i 1937, og de har derfor med andre ord mange års erfaring indenfor branchen. Hos dem finder du et bredt udvalg af blokke og sten, så du kan finde netop den sten eller blok, du måtte ønske som fundament til dit projekt. Materialerne til støttemure kommer i et hav af farver. Så hvad end du er på udkig efter en gul, rød eller grå, har de den rette sten til dig. Derudover er de også nøje udvalgt, så du er sikret den bedste kvalitet. Sortimentet består kun af holdbare sten, så du roligt kan bygge en solid støttemur.

I deres udvalg af kantblokke finder du tre forskellige typer: skarpkantet, slået og faset. De er alle gode til at danne fundament for støttemure. Dog ændrer det kantblokkens udseende. Derfor er det blot op til dig hvilke type kantblok, der passer bedst til din støttemur. Det rigtige mix af blokudskæring og farve er op til dig.

Og hvis du har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte Skagen Beton ved at ringe til dem på telefonnummer 98 44 17 55 eller ved at skrive til skagenbeton@skagenbeton.dk. Du kan få leveret materialer til din støttemur i løbet af 1-5 hverdage, da de kører rundt i egne lastbiler til hele landet. Alternativt kan du svinge forbi en af deres afdelinger i enten Skagen, Sindal, Klarup, Brønderslev Sæby eller Støvring.