Der er mange ting, som kan gøre vores hjem fantastisk, og vi har alle forskellige opfattelser af, hvordan vi gerne vil opfattes af andre, og hvordan vi finder velvære i vores daglige omgivelser. Men det skal alligevel ikke afholde os fra at give 5 bud på, hvad du kan inkludere i din indretning for, at den bliver til noget helt særligt.

Få verdenskortet op på væggen

Er du rejselysten, har du helt sikkert elementer fra dine rejser i hjemmet. Men prikken over i’et kan du sætte med fototapet med verdenskort, som på en endevæg i soveværelset, eller for dens sags skyld stuen, kan pryde og gøre indtryk og hver dag minde dig om de fantastiske steder, du har været, og hvor du skal hen næste gang. Fototapet givet et mere fuldendt indtryk end bare et billede eller en plakat, og det bliver langt mere en del af indretningen i stedet for bare en enkelt effekt.

Stribet tapet bryder det forenklede udtryk

Kan du godt lide at lege med designs og gøre det atypiske? Så kan striber gøre noget meget forskelligt fra den hvide væg, som vi kender den. Stribet tapet er et modigt valg, men det kan godt betale sig, hvis du kan lide det.

Sildeparket kan bare noget særligt

Gulve er noget, vi generelt tænker for lidt over i vores indretning, selvom vi hver dag både bruger det og kigger på det. Sildeparket er en superlækker løsning, som dog også er den dyrere ende af skalaen, men som vil imponere besøgende, da det udtrykker en masse klasse og stil.

Hjemmebygget stenovnsgrill på terrassen

Det helt store sommerprojekt kan du gøre til den hjemmebyggede grill, du og sønnike vil bygge udenfor. Det er både sjovt at lave og sjovt at spise fra, fordi maden bare er så meget bedre. Særligt vil en pizza smage som intet fra, hvad man ellers kan få i Danmark.

Persiske tæpper giver kultur

Vi elsker andre kulturer mere, end vi nok ved, fordi rigtig meget stammer fra andet kontinenter. Det bør vi hylde med blandt andet smukke persiske tæpper, der kan fungere i de fleste rum. Kvaliteten er tilmed fantastisk, hvis du finder en autentisk kvalitet.