Den gennemsnitlige dansker har et klassisk 9-16 job, hvor langt de fleste timer bruges stillesiddende fra en stol. Ikke alene kan disse 7 timer være hårde, men vi har sjældent overskud til det helt store, når vi kommer hjem, hvorfor det er ekstra vigtigt, at vi gør, hvad vi kan for at give os selv de bedste betingelser, når vi arbejder.

Vi giver dig her 3 råd til, hvordan du opnår bedst fysisk velvære på arbejde.

Bestil en frugtordning

Dårlig mad på arbejdspladsen er en af de helt store syndere, når det kommer til dårlig form og en lidt for afslappet tilgang til tilværelsen. Fordi konen opdager jo ikke, hvis du lige kører en chokoladebar ned. Med en økologisk frugtordning kan du og dine kollegaer undgå at falde i den dyre slikfælde, som desværre rammer lidt for mange danskere.

Ergonomisk udstyr for den bedste support

For 20 år siden gik de færreste op i, hvordan man arbejdede. Der handlede det om at være effektiv, og så måtte man døje med konsekvenserne senere hen. Moderne arbejdspladser går meget op i ergonomi, og det er særdeles vigtigt for kroppen, at man sidder korrekt, og at man får strukket på de rigtige tidspunkter. Vi kan både få mave- og rygproblemer, hvis vi ikke sidder ordentligt.

Tag cyklen i stedet for bilen

Hvis du har en nogenlunde distance til job, hvorfor så ikke bruge jernhesten noget mere? Det behøves ikke være hver dag i ugen, men et par gange om ugen, og så er du godt stillet. Du sparer ovenikøbet benzinen. Smart, ikke?