Du går helt sikkert op i, at dit hår er smukt og sundt. Men samtidigt vil du også gerne style dit hår efter de nyeste trends, så det sidder lige i skabet. I dette indlæg kan du lære om, hvordan du passer bedst på dit hår, samtidig med at det ter sig flot ud.

Brug varmebeskyttelse

Hvis du føntørrer dit hår eller styler det med varmeprodukter, så er det vigtigt, at du bruger noget varmebeskyttende. Dit hår tåler ikke ret høj temperatur, og bliver derfor hurtigt slidt, hvis ikke du beskytter det mod varmestrålerne. Der findes rigtig mange gode frisørprodukter online, som modvirker varmen og efterlader håret lækkert.

Vask hår sjældnere

Selvom det måske kan lyde skørt, så vasker de fleste af os hår for ofte. Håret har ikke godt af at blive vasket hver dag. Det bliver slidt hver gang, at det køres mod håndklædet. I virkeligheden bør du kun vaske dit hår en til to gange i ugen. Herefter bør du vride så meget vand ud af håret som muligt, så det ikke behøver ret meget tørring.

Brug hårkur ofte

Det er ikke for sjovt at det hedder en hårkur. Hårkuren er nemlig det ultimative hårprodukt, når det kommer til hårpleje. Mange af os bruger den rent faktisk for lidt og forkert. Du bør bruge en hårkur hver gang du er i bad for at bevare dit hårs fugt, og ikke bare når det føles lidt tørt i spidserne. Derudover så skal du altid slutte af med en gang balsam.

Få klippet mere af

Du er helt sikkert bange for at komme ud fra frisøren med kort hår. Men bare rolig det er der ingen fare for, selvom de til tider tager et ekstra stykke af dit hår. Det er simpelthen for din egen skyld, så du ikke skal til frisøren igen om lidt.