Det er vigtigt at have det rigtige udstyr i den bedste kvalitet, når man skal sætte en teaterforestilling op. Med vores store udvalg af Molton i den højeste kvalitet, kan du finde præcis den Molton som dy har brug for til dit projekt. Vi forhandler Molton i mange forskellige farver, og også i forskellige materialer. Vi har Molton i både satin og bomuld. Hvis du leder efter Molton som er holdbart og slidstærkt og ikke fnulrer, så er satin en god mulighed.

Find den rigtige Molton til dit projekt

Når man har til opgave at stable en stor teaterforestilling på benene, så kræver det mange forskellige slags udstyr og ressourcer, og Molton er en vigtig del af en teaterproduktion. Med Molton kan man holde lys og lyde ude fra scenen, og det gør Molton til en essentiel del af teaterforestillinger. Dette gælder selvfølgelig både professionelt- og amatør-opsatte teaterforestillinger.

Opdag vores store udvalg af Molton

Vi har været mange år i branchen, og ved hvor vigtigt Molton er for teaterforestillinger. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellig slags Molton, så du altid er sikker på at kunne finde præcis det produkt som du har brug for til din teaterforestilling. I vores sortiment kan du blandt andet finde Deko-Molton, Scene-Molton og Wollserge-Molton. Det afhænger af din teaterproduktion, hvor tykt og tungt dit Molton skal være, og derfor kan du få Molton i forskellige variationer, blandt andet 130g/m2 og 620g/m2.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter

Kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller har specifikke forespørgsler. Vi hjælper dig gerne med alle spørgsmål du måtte have angående Vores udvalg af Molton eller vores andre produkter. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den Molton som passer til dit projekt.