Hos Thordal finder du et solidt udvalg af klippemaskiner til både hunde og katte. Vi har mange forskellige varianter samt alt det udstyr, du kunne drømme om til en jævn og flot klipning af dit kæledyr. Tag et kig på vores sortiment allerede i dag og find alt hvad du skal bruge ét sted.

Et kæledyr der trives

Nogle racer er meget langhårede eller har en enormt tyk pels. Det kan betyde at om sommeren har de især brug for hjælp til at komme af med noget af pelsen, så de kan komme af med varmen. For nogle katteracer med langt hår kan de ofte få knuder i håret, hvilket kan være ubehageligt, men heller ikke kønt at se på. Her kan klippemaskiner være nyttige. Med de rigtige udstyr og lidt øvelse kan du give dit kæledyr lige præcis den klipning, de har brug for. Når dit kæledyr er klippet ordentligt, så skruer du samtidigt også op for dets trivsel.

Alt i udstyr

Som sagt har Thordal alt i udstyr. En af vores bestsellers indenfor klippemaskiner er dog vores trådløse klippemaskiner. Oftest har kæledyr det lidt svært ved at sidde stille i længere tid, og en ledningsfri klippemaskine kan give dig lige præcis den fleksibilitet, som du har brug for, for at kunne skabe et jævnt og flot resultat. Du finder også professionelle kamme i vores sortiment samt afstandsudstyr, så du får den længde på håret, som du ønsker til dit kæledyr.

Råd og vejledning

Hvis du er lidt i tvivl om hvilke klippermaskiner der egner sig bedst til dit kæledyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det produkt, som du og dit kæledyr kan få glæde af i lang tid fremover.