Det er populært at bruge epoxy til gulvet i garagen eller kælderen. Det er oplagt at bruge det i garagen fordi det kan tåle næsten alle flydende væsker. Et læk fra bilen gør ikke nogen varig skade på gulvet og det er nemt at tørre olien op igen.

På et klassisk betongulv vil en olieplet for evigt minde dig om din gamle bil. Du kan bruge gulvet i garagen til mange ting uden risko for at ødelægge det. Du kan se epoxygulve i NeoCoatings Showroom.

Pas på fugt

En ulempe ved epoxygulve er at de ikke binder på fugtigt underlag. Du må altså ikke have udfordringer med fugt i kælderen eller garagen. Underlaget skal være helt tørt. Ellers vil epoxyen løsne sig og knække af.

Heldigvis er der ligeså mange fordele ved epoxy. Det binder på næsten alle flader og holder i lang tid. Hvis du passer godt på dit gulv kan det nemt holde i ti år i garagen.

Home-gym

Det er blevet populært at indrette et træningsområde i garagen. Men det er ikke altid at gulvet er optimalt til træningen. Et homegym skal kunne holde til drops og give støtte under træningen. Det skal også helst være stødabsorberende.

Er epoxy godt til det? Nix, men det er perfekt som underlag. Det er jævnt og støver ikke. Når du lægger måtter med ventilationskanaler ovenpå et epoxygulv, giver det god udluftning af fugt og støv.

Få hjælp eller gør det selv

Du kan få hjælp til at lægge gulvet eller du kan kaste dig over opgaven selv. Det er let at arbejde med epoxy. Du skal beregne hvor meget du skal bruge og gøre underlaget rent. Når underlaget er tørt kan du begynde at fordele epoxyen. Epoxy kan lugte stærkt, så forvent at det skal dampe lidt af.