Du husker nok, hvor sjovt det var at lave perler som barn. Man kunne lave de smukkeste halskæder og armbånd, som man gav væk til hele familien i julegave eller selv tog på i skolen. Efter den alder er det de færreste, der stadig laver deres egen smykker. Det er dog noget, som alle burde overveje at gå i gang med igen.

Ren afslapning og hygge

Lav selv smykker er dejligt afslappende. Det er en god måde at slå hjernen fra imens man kreerer noget nyt, som man faktisk selv kan bruge og få glæde af. Det er endda ret moderne nu at bære smykker, der er hjemmelavede eller som ligner, at de er hjemmelavede. Det behøver dog ikke at være et mesterværk. Du kan med fordel bare hygge dig med det. Ligesom nogle slapper af ved at male, så kan lav selv smykker være lige så afslappende.

Det behøver ikke at være en dyr hobby

Der er mange, som gerne vil have lav selv smykker som deres nye hobby, men som vælger at lade være. Det skyldes ofte pengene. Det er dog slet ikke så dyrt at lave sine smykker selv, som man skulle tro. I forhold til andre hobbyer, er lav selv smykker faktisk en meget billig hobby. Det er især fordi dit resultat er brugbart. Du kan få rigtig meget glæde ud af, det du får lavet. Du kan også sagtens give dine smykker væk i gave, hvilket de fleste vil blive glade for at modtage.

Prisen på hobbyen kommer helt an på hvilke materialer, du vælger at bruge. Du kan sagtens finde superfine og samtidig også billige materialer. Du kan f.eks. finde rigtig smukke perler til lav selv smykker her.