Ved muskelømhed og ledsmerter er en varmepose altid god at have ved hånden. Disse genbrugeligevarmeposer, kan bruges til effektiv smertelindring ved mindre skader og muskelømhed. De genbrugeligevarmeposer kan bruges både som kolde eller varme. Varmeposerne er yderst effektive mod lokalsmertelindring, og de kan ligeledes mindske hævelse for eksempel efter skader ved sportudøvelse.

Nem at bruge

Lad ikke småskader stoppe dit aktive liv. Varmeposer er meget effektive og nemme at bruge. Hvis du vilbruge varmeposen til varm brug, skal den blot lægges i 80 grader varmt vand i omkring 5 minutter eller imikroovnen ved maks. 600 watt i maksimum 2 minutter, pak ind i et håndklæde, og så er den klar tilbrug. Hold varmeposen på det udsatte sted og mærk hvordan det stimulerer blodcirkulationen.Varmeposen kan også bruges til kold brug, her skal den blot ligge i fryser i ca. timer inden brug.Varmeposen må højst være på det skadede område i 15-20 ad gangen.

Køb varmeposer med dit eget tryk på

De smarte varmeposer kan købes med dit eget tryk, så du kan reklamere for din klinik på devarmeposer, som du giver ud eller sælger til dine kunder. Det er en rigtig smart måde at nå ud til flerekunder på, ds disse varmeposer er effektive og genanvendelige, og kunden vil kunne bruge dem igen ogigen til smertelindring derhjemme.

Kontakt os med spørgsmål

Det er særlig vigtigt for os at du får den rigtige hjælp til at købe de varmeposer, som du skal bruge til dinklinik. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til varmeposereller andre af vores produkter. Vores dygtige og kompetente medarbejder er altid klar til at hjælpe digmed alle spørgsmål, som du måtte have.