Privat undervisning deler vandene, fordi det af nogle anses som snobberi, når den offentlige og gratis folkeskole ikke er ”god nok”. Men er det ikke ærgerligt, at man som forældre ikke skal have lov til at ville det bedste for ens børn?

Der er mange gode grunde til at vælge en privatskole, og vi giver dig i denne artikel et par stykker, som kan gøre dig klogere på fordelene ved privat betalt undervisning.

Højere kvalitet af undervisning

Privatskoler udvælger deres lærere og vikarer nøje for at sikre, at de bedste menneskelige og faglige ressourcer er til rådighed. Fordi der skal jo være en grund til at vælge privatskolen over den gratis folkeskole. Med privatundervisning kan du regne med, at fagligheden er i top, og det giver det bedste udgangspunkt for dit barn, når der senere skal vælges specifikke uddannelser.

Mere tid til den enkelte

Folkeskoler har et ry for at være pakkede til randen med elever, fordi vi skal være så effektive med statens penge som overhovedet muligt. Det undgår man i langt de fleste privatskoler, fordi der skal være tid til den enkelte og de udfordringer, den enkelte elev sidder med. På eksempelvis en privatskole i Tølløse kan dit barn få gode sociale betingelser samt lære på bedste vis.

Større samarbejde mellem skole og forældre

Er du bange for, at dit barn blot bliver et nummer i rækken? Med en privatskole lægger du en stor investering, som kommer tilbage til dig i form af ny faglig viden og hjælp til de problemer, som dit barn måtte have. Trivsel og glæde danner nemlig grundstenen for en god skolegang, og derfor er der et tæt samarbejde mellem lærere og forældre.