Hvis du har en forestående klippeopgave, men mangler det rigtige udstyr, så anbefaler vi dig i høj grad at klikke dig ind på Thordal.dk. Her finder du et varieret sortiment af klippeudstyr og dertilhørende tilbehør, og hvert produkt er designet til klipning af enten mennesker eller et specifik dyr, herunder hunde, heste, katte og får. Hvis du skal klippe et helt andet dyr, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde frem til det optimale klippeudstyr til det formål også. Vores udvalg af klippeudstyr byder på et væld af klippemaskiner og sakse samt skærehoveder i forskellige størrelser, skånsomme plejeprodukter til ethvert formål, billige reservedele og detaljerede afstandskamme, der giver dig mulighed for præcis og nøjagtig klipning af i særdeleshed hunde.

Kvalitetsrigt og funktionelt klippeudstyr

Hos Thordal.dk udvælger vi hele vores sortiment ud fra to kerneværdier: Kvalitet og funktionalitet. Hos os finder du derfor ikke nødvendigvis smart og moderne klippeudstyr, men derimod klippeudstyr som du grundet den høje kvalitet vil have glæde af i mange år fremover, og som ikke blot fungerer bedre end andre produkter på markedet, men hører til blandt markedets allerbedste klippeudstyr. Af samme årsag indkøber vi udelukkende klippeudstyr fra anerkendte producenter, som vi stoler på, og hvis produkter vi har afprøvet igennem flere år. Derfor byder vores webshop blandt andet på klippeudstyr fra producenterne Oster, Aesculap og Heiniger.

Thordal.dk er din klippeekspert

At have glade og tilfredse kunder i hele landet, er noget, som vi er særdeles stolte af hos Thordal.dk. Vi betjener både private og erhvervskunder, og vi vil gøre alt for at bevare det gode ry, som vi igennem årene har bygget op. Vi vægter loyal og personlig service samt en tillidsfuld handel, og derfor har vi fået vores webshop e-mærket, så du ikke skal bekymre dig om noget, når du handler hos os. Hos Thordal.dk har vi ikke blot erfaring inden for køb og salg af klippeudstyr, vi har også mere end 30 års erfaring med slibning af sakse og klippeskær samt reparation af klippemaskiner, og vi træder meget gerne til, såfremt du skulle have brug for en af disse services. Hvis du har lyst til at gøre brug af den ekspertise, vi igennem de sidste årtier har bygget op, så kontakt os endelig. Vores klippeglade medarbejdere sidder klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål på telefon +45 86 42 13 33 og mail info@thordal.dk.