Belysning og lys udefra giver rum og hjem et helt andet udtryk, og mange fravælger potentielle hjem, fordi lysindfaldet simpelthen ikke er godt nok. Vi tør altså derfor godt sige, at belysning er essentielt, hvis man vil bo komfortabelt. Vi har derfor i denne artikel samlet tre bud på, hvordan du kan få lækkert lys ind i dit hjem på den ene eller anden måde.

Lamper i lofter

Har du problemer med at finde plads til lamper på gulvet, som du måske synes er lidt nemmere at installere? Så bør kraftigt overveje, hvad lofts lamper kan gøre for dig. Det er lidt mere teknisk at sætte op, men det er noget, man godt kan gøre selv med en YouTubevideo ved hånden. Du får udnyttet kvadratmeterne godt, og samtidig vil du opleve, at rummet lyser mere op, fordi lampen dækker et større areal.

Installer nye vinduer

Vinduer er den vigtigste kilde til lys, fordi sollyset udefra er noget andet end det kunstige lys, vi installer er i vores hjem. Med eksempelvis et stort lækkert tagvindue i stuen kan du give rummet en hel ny dimension, og du vil helt sikkert sætte pris på det til de store forsamlinger om sommeren.

Belysningen i jorden foran huset

Kan du godt lide at arbejde med æstetiske præg i hjemmet? Så er spots i jorden eller fliserne helt sikkert en ideel løsning til dig. Her kan du belyse flotte planter og træer, som lyser smukt op om aftenen og natten. Det har ikke den store praktiske effekt, men æstetisk er det super lækkert.