Står du over for at skulle lægge ny terrasse eller indkørsel, eller mangler haven en ny fin sti, så du kan gå tørskoet igennem haven efter en omgang regn? Ønsker du at skabe et rustikt, romantisk og naturligt udtryk med de sten, du lægger? Så skal du vælge de smukke brosten. Hos Drømmehave.dk kan du finde brosten til yderst fornuftige priser.

Det naturlige look

Hos Drømmehave.dk kan du købe brosten til gode priser. Brostenen findes i størrelserne 13-15x20cm. Størrelserne varierer lidt, da brostenene bliver skåret groft for at opnå et naturligt og rustikt look. Du kan i vores sortiment finde flere forskellige farver brosten alt efter om du har lyst til at skabe et mønster på terrassen eller i din nye gangsti. Vi sælger for eksempel de klassiske og populære portugisiske brosten samt et Kinda mix med både røde og grå sten. Vores priser ligger omkring 2.000 kr. per ton, så du får dine brosten til yderst venlige priser.

Gode deals

Hver brosten vejer ca. 10-11 kg, så når du bestiller et ton brosten, så modtager du omtrent 83 sten, som du kan sammensætte som du lyster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke flotte resultater du kan opnå på din terrasse eller indkørsel med de smukke og robuste brosten. Når du investerer i brosten, er du også garanteret at modtage et slidstærkt materiale, som du kan få glæde af i lang tid fremover. At investere i brosten er altså også en god økonomisk investering.

Råd og vejledning

Hvis du er tvivl om, hvor mange brosten du skal bruge til dit projekt eller har du andre spørgsmål eller henvendelser, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Drømmehave.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.