Gulve er nok noget af det der bliver brugt mest og derfor og bliver slidt mest på – især i butikker, institutioner eller andre store erhvervsejendomme eller i jeres private hjem. Ofte er det dog slet ikke noget, vi rigtig tænker over, før de er blevet trælse og helt nedslidte. Det er heldigvis noget, de kan hjælpe med at fixe hos Vestbjerg epoxygulve, de tilbyder nemlig designgulve og specialbelægning af disse. De har et udvalg af forskellige og flotte farvenuancer og flotte mønstre. Deres specialbelægninger er et godt alternativ til mere klassiske gulvtyper som trægulv eller klinker. 

Hvad indebærer et designgulv?

Designgulvene cementbaserede og fugefrie og kan indfarves efter lige dine ønsker. Gulvene er garanteret slidstærke, da de først belægger underlaget med en epoxybaseret primer, derefter benytter de en Weber indfarvet flydemørtel, som de til sidst belægger med endnu et lag epoxy. Afslutningsvis får gulvet en topcoat i polyurethan, der giver gulvet en pæn finish. Slutresultatet er nogle flotte og unikke gulve, der med deres glatte overflade er nemme at rengøre og vedligeholde. Og så er de ekstremt holdbare, så I ikke skal bekymre jer om, hvornår der nu igen skal repareres gulve – denne type gulve er nemlig en langtidsholdbar investering.

Hvor og hvordan?

I kan være med til at bestemme, hvordan designet skal se ud, hvilken funktion gulvet skal have og i hvilket slags rum gulvet skal være – det er alt sammen noget, som de også kan hjælpe jer med at finde ud af. Og I kan vide jer sikre på, at resultatet altid er en professionel gulvbelægning. I kan ringe til dem med jeres spørgsmål og sammen med dem finde frem til den bedste løsning for jer, og samtidig få et uforpligtende tilbud på et gulv, som I synes om og har lyst til at kigge på i mange år.