Hvis du gerne vil spare på strømmen, bør du overveje at anskaffe dig nogle sensorlamper. Lamperne har nemlig den store fordel, at de kun tænder, når de registrerer bevægelse. Når der ikke længere er bevægelse, slukker lamperne automatisk af sig selv. På den måde bruger du kun den strøm, som du har brug for.

Bliv fri for bekymringer om, hvorvidt du har husket at slukke lyset

En anden stor fordel ved sensorlamper er derfor også, at du ikke længere skal huske at slukke lyset. Når lamperne ikke længere kan registrere nogen bevægelse, slukker de nemlig af sig selv. Det er en bekymring mindre i hverdagen, der samtidig kan spare dig for en del penge på elregningen.

Sensorlamper kan anvendes både ude og inde

Du kan anvende sensorlamperne både uden- og indendørs. Derfor er der også at væld af lamper, du kan vælge i mellem. Lamperne fås også som batteridrevne, så du behøves ikke nødvendigvis trække ledninger for at kunne anvende dem. Hvis du køber lamper til udendørs brug, kan de naturligvis også holde til både vind og vejr.

Undgå at lede efter kontakten

En anden smart fordel ved lamper med sensor er, at du ikke skal lede efter kontakten. I stedet tænder lyset af sig selv. Det er især en fordel på arbejdspladser, hvor ikke alle medarbejdere er med på, hvor kontakten befinder sig. Det er også en stor fordel, når du får gæster på besøg, fordi du ikke hele tiden skal minde dem om, hvor kontakten befinder sig, hvis de eksempelvis skal bruge badeværelset.

Det er også lettere for dig selv, hvis du eksempelvis har hænderne fulde. I så fald skal du ikke til at stå i alle mulige og umulige stillinger for at ramme kontakten. I stedet tænder, og slukker, lyset bare af sig selv.