Der er mange bud på, hvad der skaber en god arbejdsplads, og et af de ofte hørte er, at ’en god arbejdsplads er en sund arbejdsplads’. Det kan jo betyde flere ting, men sikkert er det, at en arbejdsplads, hvor sundheden er i fokus, ofte har en høj medarbejdertrivsel – og det er noget, der kendetegner en god arbejdsplads. Vejen til en sund arbejdsplads kan gå i flere retninger, og hvis du starter den med en firmafrugtordning, er du godt på vej. Med firmafrugt til alle medarbejdere sender du et signal om, at sundhed og trivsel virkelig er i højsædet hos din virksomhed – det er nemlig et udtryk for en god CSR-politik.

Hvordan fungerer en firmafrugtordning?

Med en frugtordning får I leveret frisk og sæsonaktuel frugt direkte ind på arbejdspladsen af en personligt tilknyttet chauffør. I kan få leveret frugt lige så ofte, som I har behov for det, og har mulighed for at tilpasse de forskellige frugtkurve og –kasser, så I også får det antal frugt, som I ønsker.

Frugtordningerne bliver leveret i flotte frugtkurve, der tager sig godt ud på kontoret eller i receptionen eller i store kasser, så der er nok frugt til alle – selv på de større arbejdspladser. Ønsker du at tage det naturlige valg, så kan du vælge frugtordninger med 100% dansk økologisk frugt.

Den sunde snack

Frisk frugt er det sunde valg og giver god energi til arbejdsdagen. Har I brug for ekstra snacks til eftermiddagsmøderne, kan du tilføje poser med økologiske nødder eller tørret frugt til din firmafrugtordning – det er en lækker snack fyldt af gode egenskaber. Det er også muligt at tilvælge snackgrønt, som lækre friske juice, udskåret eksotisk frugt eller sprøde grøntsager – perfekt til de lidt længere møder. Læs mere om de forskellige frugtordninger og bestil direkte inde på Firma-frugt.dks website.