Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Derfor fortjener din hund også altid det bedste af det bedste. Det gælder naturligvis også, når det kommer til foder. Derfor har canadiske Orijen fremstillet kvalitetsfoder, der udelukkende indeholder frisk kød og naturlige ingredienser. På den måde matcher foderet den kost, som din hund selv ville indtage, hvis den levede i naturen. Foderet fås til alle slags hunde – både ung og gammel, såvel som stor og lille.

Prisbelønnet hundefoder

Inden for hundemad, er Orijen en klar topscorer. Blandt andet har brandet flere gange vundet priser, der alle markerer foderets overlegenhed. Priserne er skam også fuldt ud velfortjente. Hundefoderet har nemlig et højt proteinindhold og så er det samtidig 100% fri for både korn og gluten.

I stedet består foderet af både kød, fisk samt forskellige bær, frugter og planter. Det giver din hund en optimal næring, så den får de bedste forudsætninger for et godt helbred.

Vælg blandt flere varianter

Hunde kommer i forskellige racer, køn, størrelser og aldre. Derfor skal hundene naturligvis også have forskelligt foder, da der ikke findes nogen fodertype, der passer til alle slags hunde. Derfor tilbyder brandet dig også at vælge blandt flere forskellige fodervarianter. På den måde kan du vælge præcis den slags foder, der passer bedst til din hund og dens livssituation.

Om firmaet bag

Orijen bliver fremstillet af virksomheden Champion Petfoods. Virksomheden er canadisk og har til formål at fremstille foder af særlig høj kvalitet. Det gør de ved at producere foderet i højteknologiske køkkener, hvor de udelukkende anvender friske og regionale råvarer. Derudover har virksomheden mere end 40 års erfaring med at fremstille foder til hunde. Derfor er du altid sikret et sundt og godt produkt, når du køber foder fra Champion Petfoods. Foderet er ganske enkelt fremstillet af folk, der også ønsker det allerbedste for netop din hund.