Økologi er fremtiden – og sågar også nutiden. Vi søger altid mod økologiske løsninger, uanset hvor i hjemmet det er, fordi materialet ganske enkelt er bedre for vores ve og vel. Derfor giver vi dig her tre bud på, hvordan du får økologi ind i hjemmet. Det behøves nemlig hverken være specielt dyrt eller besværligt.

Skummadrasser kan også være økologiske

Ja, den er god nok. Skummadrasser oplever stigende popularitet til mange forskellige løsninger inden for det hjemlige design, og der er efterhånden et stort væld af måder, hvorpå skummadrasser får lov at blive integreret på. Hvis du leder de rigtige steder, kan du få skummadrasser, der er økologiske med et certificeret mærke på det. Hvis det ikke kan lokke, så ved vi ikke, hvad kan.

Tænk altid på børnene

Dit barn skal have de bedste muligheder for at vokse op i en sund og god tilværelse, og derfor skal både bamser og andet tilbehør til børneværelset være med økologisk materiale. Uanset hvad du køber til barnet, skal der være en øko-certificering på, som er din garanti for, at barnet ikke udsættes for dårlige stoffer i sengetøj og påklædning.

Undgå sprøjtemidler i din have og drivhus

Dyrker du også grøntsager derhjemme i drivhuset? Eller plukker du blomster fra haven og sætter dem ind i stuen? Så lad være med at bruge sprøjtemidler til at beskytte dem mod ubudne gæster. For hvis insekter og dyr ikke har lyst til at spise dem, hvorfor skulle du så? Man kan typisk også mærke i smagen, om produktet er blevet forarbejdet, eller om det er økologisk.