Hos IWAO har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsrige massagestole, som hører til blandt de bedste på markedet. Udvalget af massagestole i Danmark er stort, og det kan være en jungle at finde rundt blandt de utallige modeller. Hos os er udvalget mindre, men alsidigt. Det betyder, at vi tilbyder massagestole i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Når du skal beslutte dig for, hvilken massagestol der skal stå i dit hjem eller virksomhed, anbefaler vi dig at gå ud fra de to B’er: Budget og behov. På den måde vil du kunne finde frem til den massagestol, der matcher dine behov bedst.

Højteknologiske massagestole

Alle vores massagestole tilbyder shiatsu massage, som ud fra vores professionelle vurdering er den bedste og mest afslappende form for massage, og de har alle indbygget moderne teknologi. Dog er der forskel på massagestolenes teknologi, som veksler mellem 2D-, 3D- og 4D-teknologi. Hvis du vælger en model med 4D-teknologi, får du en massagestol med verdens mest avancerede motorsystem, som vil give dig en massage, der læner sig så tæt op ad en dygtig massørs, at forskellen ikke kan mærkes.

IWAOs massagestole er bedst i test

Flere af de massagestole, du finder på Iwao-massagestol.dk, er testvindere. Testene opdeles i prisklasser, så du kan både finde testvindere i de billigere og i de dyrere prisklasser. Du kan sagtens få en komfortabel og dybdegående massage af en af de billigere massagestole, men pris og funktion hænger naturligvis sammen, og derfor vil du opleve, at jo højere prisen er, jo mere teknisk og jo flere funktioner har massagestolen, hvilket munder ud i en endnu bedre massage. I prisklassen + 20.000 kroner finder du vores model Jasmin, som er kåret som værende bedst i test, og i prisklassen + 50.000 kroner har vores model Master Drive vundet.