Mange mennesker bruger 37 timer af deres uge på hovedsageligt at sidde ned. Det foregår ved skrivebordet, ved møder, ja, faktisk fortsætter det når man kommer hjem og sætter sig ved aftensbordet. Det er ikke sundt for kroppen at sidde ned for længe ad gangen, og det kan være direkte ubehageligt, hvis man gør det i en dårlig stol. Med kontorstole fra Herman Miller sayl er du ude over dét problem.

Stolene fra Herman Miller er designet med æstetik og ergonomi i hovedsædet. Et kompromis er ikke acceptabelt – og derfor tager stolene de to kategorier til nye højder. Stolene er dynamiske, fleksible og holdbare, og så inviterer de til bevægelse og en sundere siddestilling.

Herman Millers stole fremstilles af de bedste materialer, som er udvalgt med omtanke for miljøet. På den måde gør du altså både noget godt for kloden og for din egen krop, når du vælger disse skønne stole.

Standard-versionen leveres med låsbart bagover-vip og fremover-vip med vægtregulering, og med armlæn. Det er let at justere stolen til den perfekte siddeposition, inklusive højden og nettet i ryglænet, som kan fintunes til lige dine præferencer. Alt i alt giver stolen en fantastisk komfort.

Den perfekte kontorstol til en dynamisk arbejdsplads

Et kontorjob behøver ikke være ensbetydende med, at man sidder stille hele tiden. Mange arbejdspladser har i de senere år fået øjnene op for de skadelige effekter, det kan have på krop og helbred, når mennesker sidder ned det meste af dagen uden at røre sig.

Med den rette kontorstol kan du give dine medarbejdere muligheden for at sidde komfortabelt, når det er nødvendigt, men også bevæge sig undervejs. Hjulene på stolen er af højeste kvalitet, og tillader, at stolene kan rulle frem og tilbage ubesværet på de fleste gulvbelægninger.

Derudover er stolen let at komme op fra, fordi den støtter den siddende i bevægelsen. Det vil sige, at du ikke har fornemmelsen af at sidde i en tung sofa, der næsten har slugt dig, så du skal have hjælp til at komme op igen – tværtimod!

Herman Millers professionelle kontormøbler er en god investering i dine medarbejderes ve og vel. Ved at købe behagelige møbler signalerer du, at du bekymrer dig om ikke bare kvaliteten af deres arbejde, men kvaliteten af deres tid på arbejde. Investér i professionelle kontorstole allerede nu.