Danmark var i gamle dage et bondesamfund, og selvom store dele af befolkningen i løbet af de sidste hundrede år er flyttet til byen, så dyrkes den landlige stil stadig mange steder i landet. På landet er der højt til loftet og frisk luft, og ikke mindst plads til at holde husdyr. På Staldinventar.dk kan du finde alt, hvad du har brug for til din landejendom.

Hjemmesiden er overskuelig og inddelt i kategorier, alt efter hvad du søger:

  • Hestebokse
  • Staldvinduer
  • Unikke stalddøre
  • Alt i stald-tilbehør
  • Lagersalg

Ridning er en meget populær hobby blandt børn og unge, og for flere fortsætter begejstringen op i voksenalderen, hvor ridning bliver en regulær sport. Danmark har derfor også vundet flere medaljer med nogle af vores dygtige ryttere. Uanset om det er din hobby eller en seriøs sport, kan du finde alt i hestebokse og udstyr til din hestestald på staldinventar.dk.

Man skal aldrig dømme en hund på hårene – og udseendet på en stald virker da heller ikke som det vigtigste. Men ikke desto mindre er det en fordel at holde sin stald ved lige, så den er både funktionel og æstetisk at se på. På staldinventar forhandles en lang række døre og vinduer til stalde i forskellige designs. Her kan du selv vælge, hvor kunstnerisk det skal blive – der findes både løsninger i minimalistisk stil samt i mere traditionelle og idylliske designs.

Vinduer levers både i standard- og specialstørrelser, og døre kan ligeledes fås i mange størrelser, både med enkelt- eller dobbeltdøre.

Alt i staldinventar – og mere til!

Udover det gængse staldinventar såsom døre, vinduer og bokse, kan du finde enormt meget tilbehør på webshoppen. Fodertrug, høhække og vandforsyning kan du bestille, så dine firbenede venner ikke kommer til at mangle hverken vand eller mad. Tag et kig på det store udvalg – du finder helt sikkert noget, du kan bruge!