Hos Unimec.dk har vi udviklet et bredt sortiment af innovative transportører til fabrikker og produktionsvirksomheder. Vi producerer både båndtransportører, palettetransportører, emnefødere og bunkere, og vi fremstiller dem efter dine og din arbejdsplads’ individuelle ønsker, behov og krav. Vi har blandt andet løst specialopgaver inden for transportørernes motorplacering, hastighed, længde, bredde og båndtype. De skræddersyede løsninger er nødvendige, fordi transportørerne skal løse forskellige automatiseringsopgaver alt efter, hvilken type produktion de skal indgå i. Nogle steder er der behov for transport til og fra robotter, nogle steder er behovet ”pick and place”, og andre steder skal transporten foregå til og fra maskiner og anlæg, og derfor er vores design fleksibelt.

Båndtransportører tilpasset dine behov

På vores hjemmeside har vi opdelt vores transportører i to kategorier: Båndtransportører og emnefødere. Du kan downloade en oversigt over hver kategori på Unimec.dk. Vores båndtransportører tager ofte form som enten klassiske båndtransportører, tandemstransportører eller modultransportører. Dog forholder vi os åbne overfor alternative behov og har med stor succes fremstillet adskillige kundespecifikke løsninger. Du kan eksempelvis både vælge gear, båndtype, motormontering, dimensioner, type- og valsediameter samt tilføje ekstra funktioner.

Skånsom håndtering med emnefødere fra Unimec

Vores emnefødere konstrueres til at indgå i din specifikke produktion – vi mener ikke, at standardløsninger er vejen frem. En emneføder giver dig mulighed for yderst skånsom håndtering af fødevarer og medicinalprodukter, som er ekstra skrøbelige, og emneføderens kapacitet tilpasses naturligvis dine individuelle behov.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af transportører, opklarer vi dem gerne for dig. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte vores dygtige maskinbyggere på telefon +45 70 44 48 50 eller mail kontakt@unimec.dk, hvor vi også sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din næste specialmaskine.