Vi er rigtig mange danskere, der nyder camping, og særligt i disse tider er der flere og flere af os, som af nød må vælge flyrejsen fra og tage til takke med camping. Men det behøves slet ikke være af nød, fordi camping kan gøres relativt luksuriøst, selvom du er mere til hoteller og swimmingpools. Du får her tre råd til at få den perfekte campingtur.

Husk dine campingstole

Campingstole er noget af det, der bliver brugt allermest på turen, da rigtig meget tid bliver brugt i forteltet eller ude i solen – helst i selskab med et glas vin og et spil kort. Campingstole skal helst være sammenklappelige, så de er nemme at have med på rejsen. Hvis du leder de rigtige steder, kan du finde campingstole lige efter dine behov og til en overskuelig pris.

Forteltet er hjertet

På campingturen er det de færreste af os, der opholder os inde i selve vognen. Formålet er jo at komme lidt ud og leve mere i det fri, og den følelse får man ikke i campingvognen. Få et stort kvalitetstelt, der er nemt at sætte op, og som ikke mindst passer til campingvognen. Det skal monteres på vognen, så vær opmærksom på, om målene passer.

En grill til de varme aftener

Der er ikke noget som grillmad på en god campingtur. Og helst også en kulgrill, hvis omgivelserne tillader det. Mad smager bare lidt bedre på kul end med gas. Du bør dog læse op på reglerne i området, da kul afgiver en del røg, som kan være til gene for pladsens andre besøgende.