En god håndhygiejne er altafgørende for at opretholde et godt immunforsvar. Det er samtidigt vigtigt, da det er forebyggende mod smitsomme sygdomme.

Med tiden møder vi flere og flere smitsomme influenzasygdomme og epidemier verden over, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at alle tager deres forbehold.

En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at bruge hånddesinfektion. For at udbrede muligheden for at bruge hånddesinfektion, er det vigtigt, at de bliver sat op ved større offentlige bygninger. Hertil er det smart at have håndspritstander.

Med en stander kan gæsterne i området alle have adgang til hånddesinfektion og samtidigt blive opmuntret til at gøre brug af det.

Gå forrest i kampen mod smitte

Der findes mange præsentable stativer, som både kan bruges til automatiske og manuelle dispensere. De kan med fordel placeres ved ind- og udgange ved lager, biblioteker og andre lignende områder. Hvis du er ejer af en restaurant med buffet, er sådan et stativ næsten uundværligt.

I kan selv vælge hvilken desinfektion, som I ønsker. Den virker både med eller uden alkohol eller med skumprodukter.

Med bedre rengøring og hygiejne kan I også internt sørge for lavere sygefravær, og derfor også spare penge.

I kan selv sammensætte en løsning, hvor I både får dispenser – manuel eller automatisk –, en god mængde af refiller hertil og en flot stander.

Undersøg mulighederne for en håndspritstander som løsning allerede i dag. Sammen kan vi løfte i flok, og I kan gå forrest for at opmuntre til god håndhygiejne blandt jeres og jeres medmennesker.

Det vil også være en rigtig god idé at investere i en håndspritstander, hvis du arbejder i en børnehave. Børn leger hele dagen og er ofte beskidte efter leg – derfor er det godt at have desinfektion til såvel pædagoger, forældre og børn.

Generelt steder hvor det ofte er nødvendigt med kontakt er en håndspritstander næsten uundværlig.

Med en stander og en automatisk dispenser undgår man, at alle skal røre ved den samme desinfektion og dermed modarbejde formålet.

Gør en god gerning for dig og dine medmennesker i dag og bestil en håndspritstander. Det er en mulighed for at starte en ny og god vane og se jeres initiativ smitte af.