En vejrsten er på ingen måder en ny opfindelse. Men selvom man har set den og læst dens indskrift før, vil de fleste trække på smilebåndet ved mødet med den gamle kending. Vejrstenen er ikke den slags joke, der fortæller noget overfladisk om os. Den fortæller faktisk en hel del om os danskere og vores sindelag.

Vejrstenen kommenterer på vejret, uanset hvordan det er. Sådan er vi også. Når det regner, håber vi på solskin. Når solen skinner, håber vi på skyer. Vejret er et sikkert samtaleemne uanset hvad der sker.

Derfor er vejrstenen også en sikker vinder. Køb den som en gave til en ven eller til dig selv. Du er garanteret mange gode grin og opstemte gæster, når du placerer en vejrsten i din have eller på din altan.

Vejrsten findes i en række forskellige udgaver, så der er én for enhver smag. Der er smukt udskårne og ornamenterede udgaver, og så er der de rå sten med en enkel indskrift. Valget er op til dig, men du kan helt sikkert finde en sten med en stil, der matcher modtageren.

På samme måde kan du få vejrsten i mange forskellige størrelser. Det afhænger af, hvor meget plads du har, og hvor meget du har lyst til at slæbe! Heldigvis kan du dog ofte få stenene i et letvægtsmateriale, der ligner granit eller marmor, men i virkeligheden vejer meget mindre. Du kan selvfølgelig også få stenen i ægte granit, men så skal du være helt sikker på, hvor du vil stille den, for at undgå ærgerlige rygsmerter!

Glem alt om vejrudsigten – med en vejrsten har du altid styr på vejret!

Hvis du synes om vejrstenen, vil du også kunne lide vejrbarometret. Det er indrettet med en pil, som man selv kan justere, så den peger på et vejr, der passer til ens humør. Det kan der også komme mange sjove situationer ud af!

Når du har en vejrsten, slipper du også for at skulle følge med i vejrudsigter, der alligevel aldrig holder! Vejrstenen lyver aldrig, så den kan man stole på.

Vejrstenen er en solid gave til de nye husejere, til far eller mor, eller bare til de venner, der sætter pris på en god joke. Med en vejrsten er din næste værtsgave er sikret!