Lider du af slidgigt, eller har du blot smerter og stivhed i ledende, så kan gigtprodukter være en stor hjælp i hverdagen. Henza® tilbyder flere forskellige gigtprodukter til hænder, håndled, knæ, ankler og fødder, som både giver støtte, smertelindrer og øger blodcirkulationen.

Gigt rammer hver ottende person Gigt viser sig ved stærke smerter i led, sener og muskler, og leddene bliver oftest varme, ømme og hæver op. Begrebet gigt dækker i dag over 200 diagnoser, som blandt andet omfatter leddegigt, slidgift, knogleskørhed og meget andet. Det kan ramme alle mennesker og er blandt de mest udbredte kroniske sygdomme i Danmark. Faktisk mener man, at hver otte bliver ramt af gigt i løbet af deres liv. Og netop derfor har Hanza® taget initiativ til at hjælpe gigtramte danskere med deres sygdom. Gigtprodukterne er fremstillet med henblik på at optimere leddenes funktionsevne, så hverdagens gøremål bliver nemmere og mere overskuelige – trods smerter og hævelser.

Gigtprodukter til enhver form for gigt
Hanza tilbyder både gigthandsker, håndledsbandage, knæskinne, ankelbind, hoftestøtte, strømper og meget andet. Fælles for alle produkter er, at de hver især har mange fordele. Gigthandskerne kan blandt andet lindre smerter og hævelser i hænder, fjerne affaldsstoffer, reducere betændelse, mindske stivhed og holde hænderne varme. Derudover er materialerne i høj kvalitet og ikke mindst behagelige at have på. Er det ikke i hænderne, gigten sidder, men derimod i ankler, knæ eller albue, så kan en magnetbandage anbefales. Magnetbandager har infrarød varme- og magnetterapi, som øger blodcirkulationen og er yderst effektiv mod smerter.
Uanset hvor din gigt – eller blot muskel- og ledsmerter – måtte sidde, så kan gigtprodukterne være en stor støtte og hjælp i hverdagen. Og så er det ovenikøbet til priser, alle kan være med på.