I en tid, hvor mere og mere af vores liv foregår digitalt, kan schweizerknive virke nærmest gammeldags. Hvem går overhovedet med den slags? Men de mange praktiske anvendelser af redskabet er i virkeligheden slet ikke gået af mode. Hvor tit mangler man for eksempel ikke en dåseåbner eller en proptrækker?

Schweizerkniven er et multifunktionelt redskab, som man først rigtig forstår, når man har haft én selv. Mange af hverdagens gøremål kan løses af kniven, som har et lille, men effektivt blad blandt sine primære funktioner. Schweizerkniven passer perfekt i lommen og er således altid lige til at tage med.

En skruetrækker, en dåseåbner og en pincet er blot nogle af de funktioner, du kan finde i den praktiske foldekniv. Den kan faktisk have helt op til 13 forskellige funktioner. Du vælger selvfølgelig helt selv, hvor multifunktionel en version, du investerer dine penge i.

Udover hverdagens små opgaver er kniven god at have med på camping, fisketur eller andre friluftsaktiviteter.

Løs små praktiske opgaver med en multifunktionel kniv

Schweizerkniven er en gammel opfindelse, men den er stadig relevant i dag. Der udvikles hele tiden på konceptet, men udgangspunktet er det samme: Redskabet skal kunne bæres i lommen og bruges til enhver tid.

Overvej det anerkendte mærke Victorinox, hvis du kigger efter et nyt redskab. De har en lang række forskellige versioner, som har flere eller færre funktioner. ”Hunter XS” er lille og fleksibel, ”Hiker” er større, men stadig let, og ”Ranger” er den største udgave, som har hele 13 funktioner samlet i ét redskab.

Dit valg afhænger helt af dine behov og dit budget. Men uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at lommekniven vil følge dig trofast i mange år fremover.