Efter Covid-19 er restaurationsbranchen igen ved at tage fart. Flere mennesker har i lang tid udskudt diverse fester og fejringer. Det betyder også lige nu at der virkelig er nok at se til, så går du med tanker om selv at starte op, så er det bestemt ikke et dumt tidspunkt.

Har du ikke 100 pct. styr på finansieringen, så bare rolig, der er nemlig hjælp at hente, i hvert fald med inventar som f.eks. stålhylder og andet køkkenudstyr.

Leasing af dit udstyr kan være en god ide

Det kan være svært, og dyrt at overholde alle fødevarestyrelsens krav når man skal til at starte op, men langt de fleste industrikøkkener er indrettet med borde i stål, stålhylder, og andet inventar i rustfrit stål, da det er rengøringsvenligt og nemt at vedligeholde. Det er dog langt fra det billigste, men heldigvis kan du i mange tilfælde lease dit udstyr. Og det kan være en god ide hvis du ønsker at komme billigt i gang.

Få professionel rådgivning

Når du skal starte din egen virksomhed, så er der mange ting du skal have styr på. Du har selvfølgelig helt 100 pct. styr på madlavningen, men har du også styr på regnskabet, skattereglerne, dine indkøbsaftaler osv?

For at få et godt overblik kan det være en god ide at benytte dig af sparring og professionel rådgivning.

Heldigvis findes der masser af rådgivning som er gratis for iværksættere. Din egen kommune har helt sikkert et iværksætterprogram som du kan henvende dig til, og ellers findes der også en del fora på internettet hvor du kan finde rådgivning om alt lige fra a-z.

Derudover kan du altid henvende dig til de individuelle leverandører af de forskellige produkter, som helt sikkert også gerne giver dig gratis opstarts rådgivning