En byggeplads kan meget nemt blive til et stort kaos med udstyr og materialer, der ligger hulter til bulter i områder, hvor de ikke burde være. Der er flere gode råd til, hvordan du sikrer dig, at der ikke bliver brugt unødvendige mængder af tid på at finde det rigtige udstyr, så du kan nå i mål til deadline. Vi giver dig her et par stykker af dem.

Hyr en pladsmand

Vil du gerne sikre dig, at der både er den nødvendige plads, og at udstyr og materialer er finde, hvor det bør være? Så er en pladsmand løsningen for dit byggeri. En pladsmand skaber orden på byggepladsen og sikrer dig, at dine ansatte kan finde udstyret, hvor det bør være. Det gør bare, at du vil komme igennem dagen hurtigere – og herved projektet som helhed.

Brief alle medarbejdere om morgenen

Vi ved godt, at dine medarbejdere ikke er ansat til at gøre rent og rydde op, men det er alligevel vigtigt for deres eget arbejde, at tingene er, hvor de bør være. Gør det klart for alle, hvor meget det betyder, og opfodr alle løbende til at holde orden i tingene, så alle kan bidrage med det, de er bedst til.

Tjek igennem, når dagen er omme

Når dagen er slut, bør du lige gå en runde og vurdere, om tingene ligger, hvor de bør være. Det kan også være smart af hensyn til tyveri, som desværre hænder på byggepladser med dyre maskiner og dyre materialer. Sørg for, at alt er på plads, så du kan møde op om morgenen med ro i maven.