Til kliniske undersøgelser kan det være nødvendigt med en glidecreme. Lubri Supergel er en vandopløselig gel der kan bruges til colonskopi, endoskopi, proktoskopi, gastroskopi og gynækologiske undersøgelser.

I klinikken kommer der mange forskellige mennesker. Nogle har tør hud og andre har en meget fedtet hud. Det stiller store krav til den gel du bruger til undersøgelser. Det kan være en fordel at vælge en gel der kan bruges af alle uanset hvilken hudtype de har.

Allergivenlig gel

Nogle mennesker er meget sensitive overfor tilsætningsstoffer og parfumer. Denne creme er fuldstændig fri for allergifremkaldende stoffer.

Lubri Supergel er en eksplorationsgel der kun indeholder det der skal til for at tjene sit formål. Den er fugtighedsbevarende og beskytter kroppens slimhinder ved undersøgelser.

Det er en kæmpe fordel for mennesker med følsom hud og slimhinder. Den giver en lidt bedre oplevelse for patienten, som også slipper for irritation og kløe efter undersøgelsen. Da cremen er vandopløselig generer den ikke efterfølgende.

Fordele ved vandopløselig gel

En gel der er vandbaseret bliver hurtigt optaget i kroppen og har ikke tilsat olier som kan virke generende efter undersøgelsen. Cremen kan vaskes af umiddelbart efter brug, eller den bliver optaget i huden.

Det er rart for dine patienter at de kan forlade klinikken uden at have en ubehagelig følelse af at være smurt ind i creme på steder hvor det er svært at vaske sig.

Lang holdbarhed

Lubri Supergel kan holder sig i lang tid. Da det er en gel uden tilsætningsstoffer og olier kan den nemt holde sig i fem år. Det kræver naturligvis at du opbevarer den i sin originale emballage ved en stabil temperatur.

Den bevarer sin viskositet på omkring 40.000 cps. Det betyder at gel er relativt tyktflydende – omtrendt som ketchup på flaske. Det gøre cremen let at håndtere under brug.