Et moderne hjem kan være mange forskellige ting, men nogle brands har bare taget verden med storm lidt mere end andre. Og det er der ofte rigtig gode grunde til. Brands er overalt i vores hjem i alle vores designs, men nogle betyder lidt mere end andre.

Vi giver dig her 3 brands, som du også bør have i dit hjem.

Borås tapeter

Borås tapeter er måske for mange et ubeskrevet blad, men når det kommer til tapetbrands, er det et af de største, bedste og ikke mindst moderne brands, der findes. Borås tapeter er relativt neutrale, men de har alligevel det særlige design, som kan gøre hjemmet unikt. Sagt på en anden måde er de ikke for meget og heller ikke for lidt. Perfekt balanceret.

Mønstrene har nogle unikke strukturer, som dit hjem kan nyde godt af.

Glas fra Erik Bagger

Erik Bagger er stilrent dansk design, når det er bedst – og hvem af os elsker ikke moderne skandinavisk design i verdensklasse? Vi anbefaler, at man starter med glassene, som egentlig var det, Erik Bagger gjorde sig kendt på, men du kan også finde bestik og sågar også møbler i dette brand.

Start dog med de næsten helt kuglerunde glas, der kendetegner Erik Bagger.

Bang & Olufsen

Bedre kendt som B&O. Dette brand hører bestemt til i den dyrere ende af skalaen, men hvis du har penge, du skal have brændt af, og du er villig til at ofre noget for, at kvaliteten er ekstra god, er B&O løsningen for dig. Skab sammenhæng i dit hjem med både TV og lydudstyr fra dette stærke brand, der passer godt ind i et stilrent skandinavisk hjem.