Når du vågner om natten og skal tisse, kan det være svært at se noget uden at tænde lyset. Det samme gælder, hvis du har et barn, der føler sig utryg og gerne vil ind og sove ved sine forældre om natten. Eller hvis Mikkel på 9 år skal på toilettet midt om natten. Mørket er en tand for mørkt til at kunne ane, hvad der foregår, og hvordan løser man dette, når lyset så er for lyst og det gør ondt i øjnene? Du kan anskaffe dig en vågelampe. Vågelamper er ideelle til enhver familie, der ønsker mest ro og tryghed om natten, eller til dig som har brug for mindst mulige forstyrrelser i nattesøvnen.

Et lille lys i mørket

En vågelampe er en lampe, der kan være med til at skabe det lille lys du eller dit barn har brug for om natten. Et lys der giver mulighed for lige nøjagtig at se rundt, når øjnene er trætte og meget lysfølsomme. Du slipper altså for at vække din hjerne med for meget lys og sikrer dig bedst mulig søvn efter du har været oppe om natten, når du anskaffer dig en vågelampe.

For skabelse af tryghed

På Prolamps.dk finder du seks forskellige vågelamper, der alle har et lavt strømforbrug. Vågelamperne kan enten tilsluttes til en stikkontakt eller også kører den på batteri. Der er monteret sensorer på alle lamper, så de lyser først, når du har brug for det. Alle lamper er lavet i god kvalitet og sikrer, at der er lys på ethvert tidspunkt af natten med deres høje funktionalitet. Ønsker du at kigge nærmere på udvalget af vågelamper? Så klik ind på Prolamps.dk og find din næste belysning til dit hjem i dag!