Har du eller dine børn tidligere oplevet, at I får store smerter i ørerne efter en tur i svømmehallen? I er ikke de eneste, og der findes en god forklaring herpå. Når I svømmer, har I ofte hovedet under vandet. Dermed får I vand ind i ørerne, og når svømmeturen er overstået, vil I stå tilbage med varme og fugtige øregange. I disse varme og fugtige omgivelser trives bakterier desværre rigtig godt, og derfor kan der opstå infektion i øret. Dog er der heldigvis noget at gøre ved problemet.

Med ørepropper kan I fremover slippe for at få vand i ørerne, når I er i svømmehallen, og I kan få glæden tilbage ved svømmeturene. Ørepropper til svømning er designet til at blive brugt i vand og til at holde vandet ude af ørerne. På den måde vil I stå tilbage med tørre ører efter svømmeturene, hvor bakterierne ikke har lyst til at være.

Foruden at hjælpe med at holde vandet ude, virker ørepropperne også lyddæmpende, hvilket kan være en stor fordel i en svømmehal med mange mennesker, hvor der ofte er megen støj. Dog vil lyd stadig slippe igennem ørepropperne, så I stadig kan høre jeres omgivelser, hvilket er vigtigt for alles sikkerhed.

Hold vandet ude med ørepropper

Ørepropper til svømning er ikke kun til dem, der døjer med at få ondt i ørerne efter en tur i svømmehallen. For mange kan det at få vand i ører, øjne og næse være en barriere for dem, når de skal lære at svømme. I stedet for at fokusere på at lære svømmeteknikkerne, fokuserer de på at holde sig for næsen og samtidig holde hovedet over vand. Her kan det være en stor hjælp at gøre brug af ørepropper, svømmebriller og næseklemme under svømningen, så man kan fokusere på at lære frem for at holde vandet ude.