For store virksomheder kan det være særdeles risikofyldt, hvis man skal overholde en deadline, og halvdelen af medarbejderne på projektet rammer en rundesyge. Det gælder derfor om at gardere sig mod denne situation ved at have en plan b klar. Vi kommer her ind på, hvilke brancher der kan drage nytte af vikarservice, hvor du kan få akut hjælp.

Arbejde på landet

Skal der høstes, men har landmanden lagt sig ned? Med god vikarservice kan du få kompetent bemanding, som har helt styr på maskineri og proces, når markerne skal høstes eller vandes. Dette kan være særligt relevant, da landmænd ofte arbejder alene og derfor meget nemt kan risikere at få brug for hjælp.

Husbyggeri

Har du en håndværkerflok på 5-10 mand, der skal ordne et byggeri, så har du helt sikkert oplevet, at en eller to har meldt sig syge på dagen eller slet ikke er dukket op. Du har måske nogle bekendte, du kan låne bemanding af, men ellers kan du altid regne med fornuftig vikarservice.

Erhvervsrengøring

Rengøring er typisk ikke det mest højtlønnede job, og det betyder også, at mange af dem, der arbejder i branchen, måske ikke er så dedikerede til deres job. Det leder til mange sygedage, hvor du kan få brug for vikarservice.

Montage og nedrivning

I stil med byggeriet skal du have kompetente folk, der ved, hvad de laver, og det får du med korrekt vikarservice. Dette er særligt vigtigt ved så afgørende et element som montage.

Ejendomsservice

Vedligeholdelse af grønne områder af vigtigt særligt om sommeren, hvor ukrudt og lignende gror på ingen tid.